Trei tinere s-au luat la bătaie într-un avion easyJet

Trei tinere s-au luat la bătaie într-un avion easyJet

5 știri, 30

Incidentul a avut la bordul unui avion al companiei easyJet care făcea cursa Londra – Tenerife. Trei femei s-au bătut la înălțime după ce au consumat alcool.

Trei tinere, care erau dansatoare, s-au luat la bătaie după ce au consumat alcool la bordul avionului. Pentru a le despărți păruiala, echipajul de zbor a intervenit rapid, potrivit thesun.co.uk

Pasagerii avionului au fost îngroziți de cele întâmplate. Unul dintre copiii aflați la bordul aeronavei a început să plângă în timp ce tinerele se trăgeau de păr și se înjurau.

“Nimeni nu se aștepta la o asemenea scenă. Cu un minut în urmă, erau toate prietene și se îmbrățișau, iar în următoarele clipe s-au luat la bătaie, după ce băuseră vodcă. Una dintre fete i-a smuls pur și simplu părul alteia. Înjurau și se certau sub privirile îngrozite ale celorlalți pasageri“, a declarat un pasager al avionului.

Unul dintre călători a filmat scena uimitoare și a făcut-o publică. Incidentul care a avut loc pe 13 aprilie a fost confirmat de compania de zbor. Mai mult, potrivit easyJet, la aterizarea avionului, cele trei au fost escortate la poliție.

VIDEO | Meteorologii explică de ce resimțim o temperatură mai scăzută în această perioadă, deși modificările climatice nu sunt semnificative

    Citește pe libertatea.ro