Batran de 80 de ani, transportat de urgenta la spital3Foto© bzi.ro

Batran de 80 de ani, transportat de urgenta la spital

, 5 știri, 13 vizualizări

Un batran in varsta de 80 de ani, din judetul Iasi, a fost transportat de urgenta la spital, la finalul saptamanii care tocmai s-a incheiat. Pacientul a fost implicat intr-un accident rutier, in calitate de pieton, fiind lovit de un autoturism, in timp ce incerca sa traverseze strada. Acesta a suferit mai multe contuzii si fracturi.

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat in varsta de 80 de ani, din judetul Iasi, localitatea Ciortesti. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca pacientul era policontuzionat, fiind implicat intr-un accident rutier, in calitate de pieton.

Acesta a fost diagnosticat cu o plaga la nivelul gambei stangi, fractura la nivelul femurului stang si a fost internat la Ortopedie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.