Bătrân din Caracal pregătit pentru înmormântare, luat cu tot cu sicriu din biserică după ce rudele au văzut zgârieturi pe corpul mortului4Foto© cancan.ro

Bătrân din Caracal pregătit pentru înmormântare, luat cu tot cu sicriu din biserică după ce rudele au văzut zgârieturi pe corpul mortului

, 5 știri, 269 vizualizări

Un caz bizar a avut la Caracal, unde un bătrân în vârstă de 77 de ani, care a murit la spital și era pregătit pentru înmormântare, a fost luat cu tot cu sicriu din biserică și dus la Morgă. Rudele bărbatului au observat zgârieturi pe corpul acestuia.

Bărbatul a murit în data de 7 decembrie, la spitalul din oraș, unde medicii au emis un certificat constatator al decesului. Conform documentului, omul suferea de mai multe afecțiuni și făcuse și un accident vascular. Trupul bărbatului a fost luat de familie și dus acasă, unde a fost pregătită înmormântarea, care urma să aibă loc pe data de 9 decembrie.

În ziua înmormântării, rudele bătrânului au descoperit ceva ciudat. În timp ce se aflau la biserică, apropiații bărbatului au început să se ia la ceartă și au cerut intervenția de urgență a Poliției. Motivul: un membru al familiei a văzut câteva zgârieturi pe corpul celui decedat.