Bătrână din Brașov, izolată în casă: ‘Vă rog, îmi este foame! Vă dau banii când iau pensia’6Foto© bzi.ro

Bătrână din Brașov, izolată în casă: ‘Vă rog, îmi este foame! Vă dau banii când iau pensia’

, 6 știri, 116 vizualizări

O bătrână din Brașov, izolată în casă și rămasă fără mâncare sau bani, a cerut ajutor, în această seară, unei femei pe care a observat-o pe stradă, în fața blocului în care locuiește. Femeia a povestit, într-o postare pe Facebook, momentul dureros în care bătrâna i-a cerut o pâine cu promisiunea că îi va înapoia banii când va lua pensia pe 14 aprilie.

„Îmi este tare greu. Am trăit acum cateva minute o durere apăsătoare. Am ieșit să-mi iau ceva dulciuri, pâine și fructe. Vis-a vis de unde locuiesc eu este un non-stop,la parterul blocului de pe strada „Constructorilor” nr 2.Inainte să ajung ,de la o fereastră m-a strigat o doamnă in vârstă : „Vă rog din suflet! Imi este foame! Nu am bani. Am terminat tot ce aveam. O pâine imi luați și mie.

Sunt singură și am 83 de ani. Stau la apartamentul… Vă dau banii cand iau pensia in 14”.M-am cutremurat cu suflet, cu trup și minte. Intr-un bloc cu atâtea apartamente și atăți vecini.. Doamne, dă – mi răbdare!Și eu care credeam că am vazut și auzit destule.