Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2! Cine este tânăra care a pus mâna pe 100.000 de euro15Foto© cancan.ro

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2! Cine este tânăra care a pus mâna pe 100.000 de euro

, 21 știri, 77 vizualizări

Beatrice Olaru este fericita câștigătoare a emisiunii Exatlon România, sezonul 2, după ce Alin Andronic a abandonat competiția, la scorul de 3-2 pentru Războinică. Imediat ce Cosmin Cernat a desemnat câștigătorul, fanii de pe Facebook au iscat un adevărat scandal. O adevărată revoltă are loc pe rețelele de socializare, telespectatorii cred că Alin trebuia să câștige, și nu Beatrice Olaru.

Din păcate nici antrenorul lui nu l-a susținut, ceea ce mi s-a părut foarte nedrept, si incorect din partea unui antrenor! Sper ca la anul sa nu îl mai vad ca antrenor! Cât despre Patea……foarte dezamagitor!/ Daca Bety avea caracter,renunta la trofeu,datorita lui Alin a ajuns pana aici iar finala a fost doar pentru ea. Adevaratul castigator este ALIN!”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook a emisiunii Exatlo România.

Câștigător Exatlon Beatrice Olaru are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Stiinte ale comunicarii din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. După ce a urmat mai multe cursuri de perfecționare, aceasta a devenit instructor de fitness, dezvoltandu-și si un program de training online.