Bianca Andreescu a devenit sportivul anului 2019 în Canada7Foto© stirileprotv.ro

Bianca Andreescu a devenit sportivul anului 2019 în Canada

, 13 știri, 15 vizualizări

Câștigătoare a US Open în septembrie, Bianca Andreescu, a fost desemnată ieri cea mai bună sportivă a anului în Canada. Este pentru prima oară când un jucător de tenis câștigă acest titlu. "Sunt foarte recunoscătoare pentru acest trofeu.

Nu mă așteptam să fiu primul sportiv din lumea tenisului care reușește acest lucru.Nu aș fi reușit nimic în acest an fără sprijinul Canadei", a declarat Andreescu. Trofeul pentru sportivul anului este decernat în fiecare an de publicația Toronto Star, după votul jurnaliștilor din întreaga țară. Pe lângă US Open, sportiva de 19 ani s-a mai impus și la Indian Wells și Toronto.

Naționala de handbal feminin a României, care va juca azi de la ora 13.30 cu Suedia, are o miză importantă în ultimele două confruntări de la Campionatul Mondial - chiar dacă a ratat semifinalele, handbalistele tricolore au nevoie de victorii cu Suedia și Japonia pentru a spera să încheie pe locul 4 în grupă, unul care i-ar asigura o grupă mai lejeră la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice.