Bianca Drăgușanu este noua prezentatoare de la „Te vreau lângă mine”. Va fi colegă la Kanal D cu Victor Slav
Foto: www.dcnews.ro

Bianca Drăgușanu este noua prezentatoare de la „Te vreau lângă mine”. Va fi colegă la Kanal D cu Victor Slav

11 știri, 311

Bianca Drăgușanu noua prezentatoare de la „Te vreau lângă mine”. Anunțul a fost făcut marți seară, în emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Bianca o va înlocui pe Gabriela Cristea, care intră în concediu prenatal și, astfel, va deveni colegă cu iubitul ei, Victor Slav, la Kanal D.

„Am foarte mari emoții, dar cunoscând deja oamenii care lucrează la Kanal D și văzând cât de repede s-a integrat Victor în echipă, sunt convinsă că mă voi simți foarte bine în această formulă. Am urmărit emisiunea „Te vreau lângă mine”, îmi plac foarte mult poveștile de viață prezentate în platoul show-ului, abia aștept să le dezbat alături de telespectatori. Va fi o experiență constructivă și îmi doresc să mă ridic la nivelul așteptărilor celor din fața micilor ecrane și ale celor care au avut încredere în mine”, a declarat vedeta, marți seară, în emisiunea Wowbiz.

Bianca Drăgușanu va debuta în postura de prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine” pe 18 septembrie.

Victor Slav a venit la Kanal D, în luna iunie, pentru a-l înlocui pe Mădălin Ionescu la emisiunea „Wowbiz”, pe care o prezintă alături de Andreea Mantea. În prima ediție a emisiunii, Victor a avut-o invitată chiar pe Bianca, astfel că aceasta nu este străină de studiourile Kanal D.

Zvonuri despre venirea Biancăi pe postul de prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine” au apărut încă din vară, însă blonda a negat cu vehemență la acea ...

    Citește pe libertatea.ro