Bianca Drăgușanu l-a filmat pe Alex Bodi la scurt timp după ce acesta a agresat-o fizic în parc pe mama ei5Foto© cancan.ro

Bianca Drăgușanu l-a filmat pe Alex Bodi la scurt timp după ce acesta a agresat-o fizic în parc pe mama ei

, 5 știri, 37 vizualizări

Problemele par să nu se mai termine în mariajul Biancăi Drăgușanu și al lui Alex Bodi. La scurt timp după ce i-a agresat mama într-un parc din București, fosta prezentatoare de la Kanal D și-a filmat soțul în ipostaze care i-au surprins atât pe apropiați, cât și pe fani. Azi-noapte, vedeta a petrecut alături de invitații săi pe care i-a chemat la party-ul organizat de ziua ei de naștere.

Ieri, 6 martie, Bianca Drăgușanu a împlinit 38 de ani, iar ziua sa de naștere și-a împărțit-o: a stat ore bune împreună cu fiica și mama sa, dar și cu soțul și prietenii apropiați, alături de care a sărbătorit evenimentul azi-noapte, într-un local de lux din Capitală.

După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, vedeta i-a făcut o surpriză micuței Sofia, căreia i-a cumpărat o superbă perdea în camera ei. În timp ce era mondată de un bărbat, fosta prezentatoare a filmat momentele. La final, fiica sa cu fostul soț, Victor Slav, a mărturisit entuziasmată: “E frumos! Nu am avut niciodată o perdea așa frumoasă!”.