Bogdan Vintilă: Nu avem presiunea play-off-ului© agerpres.ro

Bogdan Vintilă: Nu avem presiunea play-off-ului

, 4 știri, 10 vizualizări

Antrenorul formației FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că nu există o presiune în cadrul echipei în ceea ce privește calificarea în play-off-ul Ligii I, ci doar a rezultatului din partida din deplasare cu FC Botoșani, din cadrul etapei a 16-a.

"Suntem în fața unui joc extrem de dificil, cu o echipă care joacă un fotbal ofensiv. Încercăm să aliniem un 11 care să pună probleme echipei FC Botoșani și ne dorim ca la sfârșitul celor 90 de minute să câștigăm cele 3 puncte. Trebuie să fim mai echilibrați și să lăsăm deoparte tot ce am făcut până acum, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut de acum încolo.

Primul pas este jocul de mâine seară. Jucătorii s-au antrenat la fel de bine ca până acum, nu există presiunea play-off-ului, există presiunea rezultatului, trebuie să câștigăm. Întâlnim o echipă care se bate și ea la play-off așa că trebuie să ne concentrăm cât mai bine și să fim cât mai pregătiți. Nu am probleme de lot. M-am uitat și la meciul tur, am văzut ce trebuie corectat.