Bolnavă cărată în spate de șoferul ambulanței, într-un cătun din județul Alba
Foto: adevarul.ro

Bolnavă cărată în spate de șoferul ambulanței, într-un cătun din județul Alba

9 știri, 23

Bolnavă cărată în spate de șoferul ambulanței, într-un cătun din județul Alba. Potrivit alba.transilvania-tv.ro, o femeie, cu insuficiență respiratorie și tensiunea arteriala mic, a sunat la 112 si a cerut ajutor.

Un echipaj de la Ambulanta Alba-Substatia Campeni a fost solicitat sa intervina intr-un catun din Muntii Apuseni, Scarisoara Stiuleti. Din păcate, ambulanța nu avea drum de acces până la locuința unei femei, așa că medicul a fost nevoit să o care în spate pe femeia grav bolnavă.

„Masina ambulantei nu a reusit sa urce pana la casa femeii. In aceste conditii, echipajul s-a deplasat pe jos, transportand si trusele de interventie necesare. Impresionati de situatia grava in care se afla bolnava, ambulanțierul Dumitru Ignat a luat pacienta în spate și a carat-o aproape jumatate de km, pana la ambulanta, iar asistenta Geta Ciorea a dus trusa, monitorul si butelia de oxigen. Au reusit sa ajunga rapid la Spitalul Orasenesc Campeni unde moata din Apuseni primeste acum ingrijiri medicale”, a declarat medicul de urgență Calin Potor.

Citește și

EXCLUSIV/Nostalgiile și regretele ultimului lăutar de modă veche, Nicu Gigantu’: ”Nu mai avem pe cine să învățăm. Apune muzica lăutărească”

    Citește pe libertatea.ro