Bombă în showbiz! Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi căsătorit în secret
Foto: evz.ro

Bombă în showbiz! Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi căsătorit în secret

6 știri, 38

Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi căsătorit în secret! Nunta ar fi avut loc în Maldive acolo unde cei doi se află în vacanță. (Promotiile zilei la monitoare)

Bombă în showbiz! Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi căsătorit în secret, în Maldive. Iar cel care s-ar fi dat de gol în legătură cu evenimentul este chiar Răzvan Simion. Prezentatorul TV a publicat o fotografie pe contul său de Instagram care ridică multe semne de întrebare. În poză apare Lidia Buble îmbrăcată într-o rochie albă, iar pe cap poartă o coroniță făcută din flori naturale. Mesajul lui Răzvan însă spune extrem de multe!

„Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit. Asta îmi ajunge la urechi în această dimineață. Acum… trebuie să recunosc că ea mi-a zis în interviul realizat acum ceva timp că deși nu a cerut-o încă în căsătorie, se așteaptă ca Razvan Simion să-i facă o surpriză și să se trezească direct în mijlocul nunții ei. În aceeași manieră în care acum s-a trezit în mijlocul vacanței ei, în #Maldive, acolo unde se pare că a avut loc și neașteptata nuntă.

Dacă se întreabă cineva cum a arătat rochia de mireasă, o poate vedea în postarea de #Instagram pe care Razvan Simion a postat-o pe contul lui oficial. Dacă e cu nuntă, să fie Casă de piatră și munți de fericire. Dacă nu e cu nuntă, să fie tot cu Casă de piatră și cu munți de fericire pentru că sigur va urma.”, a spus jurnalista Ileana Voicu Ghinea....

    Citește pe cancan.ro