Bomba Ligii 1! Dinamo transferă de la Manchester City6Foto© cancan.ro

Bomba Ligii 1! Dinamo transferă de la Manchester City

, 9 știri, 62 vizualizări

Dinamo București a anunțat oficial transferul mijlocașului spaniol Aleix Garcia (23 de ani), fostul jucător al grupării Manchester City.

Transfer de renume pentru Dinamo, reușind în sfârșit să oficializeze venirea lui Aleix Garcia. Mijlocașul spaniol de 23 ani a evoluat ultima dată pentru Mouscron (Belgia), fiind împrumutat de la Manchester City. Pentru echipa lui Pep Guardiola, Garcia a jucat în 9 partide, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei și două în Cupa Ligii. A înscris un gol pentru „cetățeni”, în disputa cu Swansea din Cupa Ligii, scor 2-1 în 2016. Garcia a mai fost împrumutat și la Girona, reușind să marcheze 3 goluri în La Liga, în cele 51 de apariții.

„Bine ai venit la Dinamo București, Aleix Garcia Serrano!

23 de meciuri și 5 goluri a adunat Aleix Garcia Serrano, sezonul trecut, pentru Mouscron în prima ligă a campionatului din Belgia. A mai jucat două meciuri în Cupa Belgiei. Aleix Garcia Serrano a fost împrumutat la Girona în perioada 1 august 2017-30 iunie 2019 și a adunat 51 de meciuri și 3 goluri în La Liga, în două sezoane competiționale.