Borussia Dortmund și Hertha Berlin se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30© video.gsp.ro

Borussia Dortmund și Hertha Berlin se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30

, 5 știri, 20 vizualizări

Lucien Favre, actualul antrenor al galben-negrilor, își va înfrunta una dintre fostele sale echipe, Hertha, pe care a pregătit-o între 2007 și 2009, reușind calificarea în cupele europene după o clasare pe poziția a patra. Acum, elvețianul va căuta să îi mențină intacte puținele șanse la titlu ale Borussiei cu un succes în această seară, mai ales că berlinezii sunt fără succes în ultimele cinci întâlniri directe, obținând doar două remize.

Hertha traversează o formă excelentă, însă, de la reluarea sezonului, după ce a înregistrat trei succese și o remiză în cele patru meciuri disputate până acum. Dortmund a dat impresia că a lăsat în urmă eșecul din Clasicul cu Bayern Munchen prin victoria categorică de la Paderborn, 6-1, în care a renăscut Jadon Sancho.

Englezul a reușit un hattrick și a ajuns la 17 goluri și 16 pase decisive în Bundesliga, niciun alt jucător nemaireușind să producă atât de multe goluri în actuala campanie. Sancho are un bilanț excelent și în duelurile cu Hertha, cu trei goluri și trei assist-uri în patru jocuri.