Brânză franțuzească care ar fi contaminată cu E.Coli, retrasă de Mega Image
Foto: www.mediafax.ro

Brânză franțuzească care ar fi contaminată cu E.Coli, retrasă de Mega Image

13 știri, 17

Brânză franțuzească care ar fi contaminată cu E.Coli, retrasă de Mega Image. Retailerul Mega Image retrage de pe piață un sortiment de brânză franțuzează, după ce furnizorul produsului a informat că există suspiciuni că brânza ar fi contaminată cu Escherichia Coli O26.

Avertismentul a fost lansat de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

„Astăzi (joi, n.r.), Punctul Național de Contact RASFF România a fost notificat de către Punctul European de Contact RASFF asupra unei retrageri inițiată de compania Mega Image pentru sortimentul de brânză Reblochon de Savoie au lait cru 450g. Retragerea produsului a fost inițiată în urma unei informări primite de la furnizorul Societe Fromagerie Chabert despre existența unui suspiciuni de contaminare cu Escherichia Coli O26 a produsului”, a anunțat ANSVSA.

Loturile de brânză care ar putea fi contaminată cu bacteria E.coli au seria de identificare ce începe cu 8CR.

Brânză franțuzează care ar fi contaminată cu E.Coli, retrasă de Mega Image. Produsul a fost distribuit în mai multe magazine

Magazinele în care a fost distribuit acest produs sunt Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobălcescu, Mega Image Băneasa, Mega Image Tomis Constanta.

Oamenii care au cumpărat acest produs trebuie să-l returneze, însoțit de bonul fiscal, în magazinul din care l-au achiziționat.

Citește și Primul doctorat susținut...

    Citește pe libertatea.ro