Brazilia va învinge Germania în finala Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018, susțin analiștii Goldman Sachs
Foto: www.libertatea.ro

Brazilia va învinge Germania în finala Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018, susțin analiștii Goldman Sachs

6 știri, 26

Brazilia va învinge Germania în finala Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018, susțin analiștii Goldman Sachs. Analiștii băncii de investiții Goldman Sachs, cu sediul la New York, au prezis că Brazilia va câștiga titlul mondial la CM de fotbal 2018 din Rusia, după ce va învinge Germania în finală, în timp ce Spania, o altă favorită, va fi eliminată în sferturi.

Conform studiului ”Cupa Mondială și Economia 2018”, elaborat de analiștii băncii care au luat în calcul diverse probabilități, simulări și caracteristicile jucătorilor, inclusiv analize macroeconomice ale țărilor participante, în semifinale, Brazilia va învinge Franța, iar Germania va dispune de Portugalia. În sferturi, Franța va elimina Spania, Brazilia pe Belgia, Portugalia pe Argentina și Germania pe Anglia.

Uruguay, Mexic, Islanda, Polonia, Arabia Saudită, Australia, Elveția și Columbia vor trece de faza grupelor, dar se vor opri în optimi.

Analiștii de la banca americană întocmesc acest studiu începând cu ediția 1998 a CM din Franța. La edițiile 2010 (Africa de Sud) și 2014 (Brazilia), a fost pronosticată victoria Braziliei, care nu a fost confirmată. Spania s-a impus la CM 2010 și Germania la CM 2014.

Programul complet al Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Cum se împerechează echipele în ”optimi”

    Citește pe libertatea.ro