Breaking news! Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT pentru abuz in serviciu! Ce pedeapsa a primit
Foto: www.cancan.ro

Breaking news! Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT pentru abuz in serviciu! Ce pedeapsa a primit

27 știri, 110

In urma cu putin timp, seful PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat! Presedintele Camerei Deputatilor a fost condamnat in prima instanta la o pedeapsa de trei ani si saseluni de inchisoare pentru abuz in serviciu.

Rodica Milos: trei ani de inchisoare cu suspendare.

Ionel Marineci: trei ani de inchisoare cu suspendare.

Va aducem aminte faptul ca, Liviu Dragnea a fost anchetat dupa ce Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) s-au pronuntat joi in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, in care DNA a cerut condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si la doi ani si jumatate pentru instigare la fals intelectual.

De asemenea, procurorii au cerut anularea suspendarii condamnarii de doi ani in dosarul Referendumul. Liviu Dragnea si-a sustinut "cu tarie" nevinovatia in instanta, spunand ca nu a comis niciuna dintre presupusele fapte pe care "DNA le-a aruncat in rechizitoriu". Pana acum, magistratii instantei supreme au amanat de doua ori pronuntarea sentintei in cazul presedintelui PSD.

    Citește pe bzi.ro