Brigitte Bardot le critică pe actrițele care încearcă să seducă pentru a obține un rol
Foto: adevarul.ro

Brigitte Bardot le critică pe actrițele care încearcă să seducă pentru a obține un rol

7 știri, 19

Fosta actriță franceză Brigitte Bardot consideră că denunțarea hărțuirilor sexuale de către actrițe este ''în cele mai multe cazuri, ipocrită, ridicolă, banală'' și le critică pe cele care încearcă să seducă pentru a obține un rol, informează France Presse.

Într-un interviu publicat miercuri pe site-ul publicației Paris Match, emblematica actriță acum în vârstă de 83 de ani, devenită star în anii 1950 când fizicul său i-a adus titlul de sex simbol, susține că "nu a fost niciodată victimă a hărțuirii sexuale".

Întrebată despre denunțarea hărțuirilor sexuale, ea a răspuns: ''În ceea ce le privește pe actrițe, și nu femeile în general, este, în cele mai multe cazuri, ipocrită, ridicolă, banală. Aceasta ia locul unor teme importante care ar putea fi discutate", estimează Brigitte Bardot, care a renunțat la cariera cinematografică în 1973 pentru a se dedica bunăstării animalelor.

"Sunt multe actrițe care se poartă ispititor cu producătorii pentru a obține un rol. Apoi, pentru a vorbi despre ele, vin să spună că sunt hărțuite. ... În realitate, mai degrabă decât să se întoarcă în favoarea lor, le pătează reputația", spune protagonista din ''Et Dieu... créa la femme" (Și Dumnezeu... a creat femeia), filmul lui Roger Vadim din 1956.

O sută de femei, printre care compatrioata lui BB Catherine Deneuve, au semnat la 9 ianuarie un articol apărut în ziarul Le Monde în care ''apără'' libe...

    Citește pe jurnalul.ro