Brigitte Nastase a rabufnit dupa ce a fost acuzata c-ar fi otravit-o pe Claudia Pavel3Foto© cancan.ro

Brigitte Nastase a rabufnit dupa ce a fost acuzata c-ar fi otravit-o pe Claudia Pavel

, 5 știri, 26 vizualizări

Acuzata indirect ca ar fi otravit-o pe Claudia Pavel, Brigitte Nastase a rabufnit. Fostul model a facut declaratii transante in legatura cu acuzatiile lansate de sora cunoscutei cantarete. In emisiunea “Ferma – un nou inceput” s-au produs tensiuni mari in randul concurentilor, care au inceput sa isi puna tot felul de intrebari, dupa momentul in care Paula Pavel a spus ca sora ei ar fi fost otravita.

Brigitte Nastase a izbucnit in lacrimi dupa ce Paula Pavel a lansat acuzatiile grave

Brigitte Nastase s-a aratat mirata de marturisirile facute de sora Claudiei Pavel, iar la cina din ferma a fost prima care a sugerat ca se va vedea pe imaginile surprinse cine este vinovatul, daca intr-adevar s-au intamplat lucruri atat de grave. Ulterior, ea a infirmat ca i-ar fi pus picaturi de ochi in ceai, cafea sau alte bauturi. Toti concurentii si-au dat seama ca in mancare nu s-ar fi putut pune acea substanta, pentru ca ei impart portiile in fata multora.

“Claudiei i-a iesit la analize ca i s-a pus ceva in mancare. A ingerat ceva constat, intelegi? O substanta care se pune in puscarii. Erau picaturi de ochi”, a declarat Paula Pavel in cadrul emisiunii “Ferma”.