Bucătarii lui chef Florin au câștigat primul battle „Chefi la cuțite”
Foto: www.libertatea.ro

Bucătarii lui chef Florin au câștigat primul battle „Chefi la cuțite”

8 știri, 4

Bucătarii lui chef Florin au câștigat primul battle „Chefi la cuțite”. Marți seara, bucătarii lui chef Florin Dumitrescu au reușit să pună “chimie în farfurie”, iar saramura de crap cu mămăliguță a fost formula câștigătoare.

Cei mai mulți dintre invitații speciali de la masa jurizării, de meserie chimiști, au acordat votul de încredere echipei albastre, care s-a bucurat pentru prima oară în acest sezon de verdictul tabelei: “În momentul de față îmi este foarte ușor să spun că voi câștiga acest sezon. Pentru că am cu cine să câștig”, afirma mentorul lor la finalul serii.

Ediția de luni, 11 iunie, s-a impus ca lider detașat de audiență pe toate categoriile de public, în intervalul 20.39-23.37 în care a fost difuzată. Așa se face că pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul audiențelor cu o medie de 8.9 puncte de rating și 27,3 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,5 puncte de rating și 19,9 % cota de piață. La orașe Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 8,4 puncte de rating și 20,7 % cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5,3 puncte de rating și 13,1 % cota de piață.

Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8,2 puncte de rating și 20,8 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 5,9 puncte de rating și 14,9 % cota de piață. În minutul de maximă au...

    Citește pe libertatea.ro