Bucureștenii riscă să rămână fără apă caldă, Primăria n-a plătit sumele datorate2Foto© cotidianul.ro

Bucureștenii riscă să rămână fără apă caldă, Primăria n-a plătit sumele datorate

, 7 știri, 6 vizualizări

Vești proaste pentru bucureșteni, ar putea rămâne fără apă caldă. Întrebat de jurnaliști dacă există riscul ca bucureștenii să rămână fără apă caldă în perioada următoare, în cazul în care Romgaz nu-și va primi banii pentru gazele livrate către ELCEN, Florian Mateiță, reprezentantul Rominsolv, a răspuns: "Evident. Dacă Romgaz oprește furnizarea gazelor, ELCEN va avea o problemă, care se va propaga și asupra RADET și asupra populației Bucureștiului", scrie agerpres.ro.

Reprezentantul distribuitorului de energie termică a arătat că această problemă se poate rezolva doar cu diplomație și tact.

"E o teorie: ajungi în insolvență atunci când nu mai există încredere. Știți cu toții că, în momentul în care ai datorii și prezinți credibilitate, nimeni nu forțează plata acestora, ci se plătește eșalonat. Este o problemă de încredere între Romgaz, ELCEN, Ministerul Energiei, Primăria București. Este o problemă de încredere care, dacă va fi rezolvată cu diplomație și tact, nu se va întâmpla nimic. Dacă nu va fi rezolvată, se va întâmpla ce ați spus", a continuat Mateiță.