Camelia Bogdan e REPRIMITA in magistratura
Foto: www.bzi.ro

Camelia Bogdan e REPRIMITA in magistratura

17 știri, 50

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fosta judecatoare Camelia Bogdan sa fie fi reprimita in magistratura. ICCJ a decis ca Bogdan sa fie sanctionata prin mutarea disciplinara pe o perioada de 6 luni, la Curtea de Apel Targu Mures, incepand cu data de 15 ianuarie 2018. Dintre cei 5 judecatori, doi au facut opinie separata.

”Cu majoritate: Admite recursurile declarate de parata Bogdan Camelia si intervenienta Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania impotriva Hotararii nr. 1/J din 8 februarie 2017, pronuntate de Consiliul Superior al Magistraturii – Sectia pentru judecatori in materie disciplinara in dosarul nr. 14/J/2016. Caseaza in parte hotararea atacata, in ceea ce priveste sanctiunea excluderii din magistratura, pe care o inlocuieste cu sanctiunea constand in mutarea disciplinara pe o perioada de 6 luni, la Curtea de Apel Targu Mures, incepand cu data de 15 ianuarie 2018, sanctiune prevazuta de art.

100 lit. c) din Legea nr. 303/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Mentine celelalte dispozitii ale hotararii recurate. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 13 decembrie 2017.

    Citește pe bzi.ro