Campionul național de tir Gabriel Deaconu a murit la doar 36 de ani
Foto: www.cancan.ro

Campionul național de tir Gabriel Deaconu a murit la doar 36 de ani

6 știri, 61

Campionul național de tir Gabriel Deaconu a murit la doar 36 de ani: ”A fost singur pe lume și a muncit enorm să-și facă un rost în viață”.

Gabriel Deaconu a fost unul dintre exponenții secției de tir din ultimele două decenii, dar s-a stins fulgerător din viață la vârsta de numai 36 de ani, a anunțat site-ul oficial al celor de la CS Dinamo.

Gabriel Deaconu s-a născut pe 25 august 1981 la București. După o scurtă ucenicie la Olimpia, s-a alăturat în 1999 secției de tir de la CS Dinamo.

Campionul național de tir Gabriel Deaconu a murit la doar 36 de ani. A lăsat în urmă doi copii

Multiplu campion național la pușcă, Gabriel Deaconu a fost component al loturilor naționale de seniori și de juniori. Cea mai bună performanță a sa a fost locul 6 cu echipa României la Europenele de seniori din 2003, de la Plsen (Cehia) la 60 focuri culcat. A fost de asemenea campion balcanic. Un infarct miocardic i-a întrerupt zborul în această lume.

”Suntem înmărmuriți. A fost un om extraordinar, un prieten adevărat, dar urmărit permanent de ghinioane. Singur pe lume, fără părinți, a muncit enorm pentru a-și face un rost în viață.

În ultimul timp se mutase la Timișoara. Din punct de vedere sportiv a fost cel mai bun trăgător din poziția culcat pe care l-am văzut în carieră. Venea la poligon după două luni de pauză și trăgea perfect”, a declarat campioana europeană Laura Coman.

Campionul național d...

    Citește pe libertatea.ro