Dacia prezintă noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia prezintă noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

25 știri, 36

Noul Duster va fi prezentat în premieră mondială marți, 12 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Potrivit producătorului - Dacia, mașina are un design exterior complet nou și schimbări majore la interior.

Partea frontală se remarcă prin calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample care accentuează lățimea percepută a vehiculului, o nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, precum și prin scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale un element de protecție, de culoare crom satinat, care subliniază estetica de off-roader veritabil.

Din profil, noul Duster prezintă flancuri pronunțate care consolidează impresia de robustețe, un parbriz poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, fapt care sporește senzația de spațiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch și pasaje ale roților puternic evazate.

Partea din spate se remarcă prin bosajele din partea superioară a aripilor spate și blocurile optice amplasate în extremitățile caroseriei, încadrând un hayon marcat de linii orizontale.

La noul model au lucrat, mai bine de doi ani, inginerii francezi și români, relatează Ziarul Financiar. Duster se vinde nu doar în Europa, ci și in R...

    Citește pe cotidianul.ro