Când vin primele răspunsuri în scandalul Tarom28Foto1Video© realitatea.net

Când vin primele răspunsuri în scandalul Tarom

, 89 știri, 23 vizualizări

Premierul demis Viorica Dăncilă a afirmat că așteaptă rezultatele verificărilor făcute de Corpul de control la TAROM și la Ministerul Transporturilor, precizând că a discutat cu Răzvan Cuc și acesta a negat acuzațiile privind o presupusă intervenție pentru rămânerea la sol a unor avioane în ziua în care s-a votat moțiunea cenzură.

"Mâine o să am primele detalii legate de Corpul de control pe care l-am trimis atât la TAROM, cât și la Ministerul Transporturilor. Am discutat cu domnul Cuc, a negat toate aceste lucruri legate de avioane, de întârziere, de rămânerea la sol. Nu aș vrea să mă implic, dar eu cred că acest lucru nu se putea. Gândiți-vă că, dacă se întârzia zece minute, era de vină premierul și nu cred eu că domnul Cuc ar fi luat o decizie care m-ar fi pus pe mine, în primul rând, într-o situație neplăcută", a spus Dăncilă, duminică, după ce a făcut o vizită la Serele expoziționale din Parcul Drumul Taberei.

Întrebată dacă este de acord cu propunerea de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă în acest caz, Dăncilă a răspuns că nu are nimic împotrivă.