Candidații la șefia DIICOT susțin, astăzi, interviul cu ministrul Justiției
Foto: www.libertatea.ro

Candidații la șefia DIICOT susțin, astăzi, interviul cu ministrul Justiției

13 știri, 9

Candidații la postul de procuror-șef al DIICOT susțin vineri interviul cu ministrul Justiției, începând cu ora 10. Tudorel Toader a spus că se aștepta la mai mulți candidați. În cursa pentru șefia DIICOT s-au înscris procurorii Daniel Horodniceanu și Felix Bănilă.

Tudorel Toader a publicat, marți, un mesaj cu privire la candidații pentru postul de procuror-șef al DIICOT.

„Așteptam mai mulți candidați pentru șefia DIICOT! La MJ, interviul se va desfășura pe data de 11.05.2018, începând cu orele 10.00 !”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Tudorel Toader.

Procurorii Daniel Horodniceanu și Felix Bănilă și-au depus candidatura pentru șefia DIICOT, relatează Mediafax.ro.

Daniel Horodniceanu este actualul procuror șef al Direcției, în timp ce Felix Bănilă este procuror al Parchetului Tribunalului Bacău. Potrivit sursei citate, Bănilă a candidat și pentru un post în CSM.

„Ideea de a candida la acest post mi-a dat-o un coleg de-al dumneavoastră, din presă, dar oricum voiam să merg spre București cu serviciul. Mâine (marți – n.r.) se vor afișa candidaturile. Nu știu cine va mai candida pentru acest post. Așa că, deocamdată, consider că e prematur să vorbesc despre ce voi face dacă voi ajunge pe funcția aceasta. După cum vă spuneam, am un proiect, dar proiectul este teoretic.

Trebuie să văd mai întâi ce este acolo și după aceea te gândești la ce poți schimba. Când te lovești de o stru...

    Citește pe libertatea.ro