Cântărețul italian Al Bano, internat de urgență
Foto: www.realitatea.net

Cântărețul italian Al Bano, internat de urgență

9 știri, 47

Al Bano se afla în compania partenerei sale de viață, Loredana Lecciso, în momentul în care s-a simțit rău, în cursul zilei de sâmbătă. Iubita lui l-a însoțit la o clinică din Bari, unde celebrul cântăreț a fost internat de urgență. Luni, artistul a fost transferat la spitalul Vito Fazzi din orașul Lecce, unde își petrece convalescența în secția de boli cardiovasculare. „A suferit un episod ușor de ischemie și este monitorizat permanent.

Se recuperează“, a spus Loredana Lecciso, partenera de viață a cântărețului italian. Medicii spun că artistul va mai rămâne spitalizat timp de cel puțin trei zile și i-au prescris repaus total. Artistul are un moral bun și a spus că vrea să își reia cât mai repede activitatea concertistică, au spus medicii italieni. În decembrie 2016, cântărețul Al Bano a suferit un infarct și a fost operat de urgență într-o clinică din Roma.

Intervenția a fost realizată cu pacientul semisedat, iar artistul a fost conștient pe parcursul operației. Albano Carrisi, născu...

    Citește pe adevarul.ro