Neagu Djuvara, atracția hoților din librării
Foto: www.realitatea.net

Neagu Djuvara, atracția hoților din librării

5 știri, 18

Astfel, conform sursei citate, cea mai furată carte din librăriile Humanitas în 2017 a fost "444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara".

Apoi, au urmat, în ordine, "Întoarcere în secolul 21", de Ioana Pârvulescu, "Maseurul orb", de Cătălin Dorian Florescu, și "Solenoid", de Mircea Cărtărescu.

Hoții au preferat și cărți de Ismail Kadare, Andrei Pleșu, Dan C. Mihăilescu.

În topul titlurilor furate din Librăriile Humanitas în 2017 se află și "1939 - Numărătoarea inversă. Europa înainte de al Doilea Război Mondial", de Richard Overy, apărută la editura Litera.

"Anatomia și fiziologia omului" s-a clasat pe locul 6 în preferințele celor care au ales să nu plătească pentru un produs din librărie.

Și volumul "Despre frumusețea uitată a vieții", de Andrei Pleșu, s-a aflat între preferințele hoților de cărți, urmată de "Firida Rușinii", autor Ismail Kadare.

Pe ultimul loc în top se află "I.L. Caragiale și caligrafia plăcerii", scrisă de Dan C. Mihăilescu.

Cel mai căutat titlu în librăriile Humanitas în 2017 a fost cartea semnată de Tatiana Niculescu, "Mistica rugăciunii și a revolverului”, despre viața lui Corneliu Zelea Codreanu, apărută la editura Humanitas.

Cumulat însă și cu vânzările online, "Atlasul frumuseții” - The Atlas of Beauty, albumul foto al Mihaelei Noroc conduce topul de vânzări, deși a apărut în librării de puțin peste o lună.

Completează podiumul cartea lui A...

    Citește pe stirileprotv.ro