Carmen Dan vrea să sesizeze Parchetul împotriva manifestanților anti PSD2Foto© libertatea.ro

Carmen Dan vrea să sesizeze Parchetul împotriva manifestanților anti PSD

, 7 știri, 14 vizualizări

Ministrul de Interne a declarat că polițiștii și jandarmii identifică persoane și „vizualizează imaginile” surprinse în timpul contramanifestațiilor la mitingurile PSD pentru a sesiza Parchetul. Carmen Dan susține că violențele au escaladat în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, motiv pentru care s-a depășit planul contravențional și s-a trecut la cel penal.

„Aș putea spune chiar că, dacă facem o statistică, din anii '90 nu au mai fost cazuri în care să întâlnim manifestații și contramanifestații în același loc”, a declarat Carmen Dan, la Oradea, făcând referire la contramanifestațiile din timpul mitingurilor PSD.

Carmen Dan a vorbit despre escaladarea violențelor în campania pentru alegerile europarlamentare și a spus că nu vrea să tolereze niciun fel de violență. „Nu cred că există nicăieri în Europa, pentru că tot vorbim de niște alegeri parlamentare de nivel european, o viziune în care să se încurajeze violența și modul acesta de exprimare agresivă în campaniile electorale.