Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017
Foto: www.libertatea.ro

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017

12 știri, 34

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017 au fost desemnați miercuri seara, 6 decembrie, în cadrul unui eveniment memorabil la Palatul Parlamentului.

În seara de Moș Nicolae, începând cu ora 19.30, are loc la Palatul Parlamentului gala pe care toată suflarea mondenă din România o așteaptă cu sufletul la gură: Elle Style Awards!

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017 au fost desemnați în seara de Moș Nicolae

Gala Elle, evenimentul care reunește cea mai mare adunare de vedete pe metru pătrat, are loc în această seară, începând cu ora 19.30, la sala ””Unirii” din Palatul Parlamentului. Și, pentru că e o ediție aniversară, revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete vor fi premiate pe baza voturilor primite de la cititori.

Lista câștigătorilor Galei Elle Style Awards 2017

Best Models

AIDA BECHEANU (MANDARINA MODELS)

IONI GURALIUC (ONE MODELS)

CLAUDIA DUMITRU (MRA)

ALICE PENEACA

ADRIANA BEXA (Attitude Models)

STEFANIA IVANESCU (Allure) a primit miercuri seara, 6 decembrie, Premiul „Best Models”, la Gala Elle Style Awards 2017. Ați văzut-o cu siguranță în editorialul de moda „Aqua”, semnat de Tibi Clenciu în august, pe podiumurile de prezentare ale marilor case de moda și în pictoriale publicate de cele mai prestigioase reviste de moda din lume.

Best Designer

Maria Lucia Hohan

Almaz (Ștefania Maior ș...

    Citește pe libertatea.ro