Cât de sigur a fost amicalul FCSB - Kemerspor, din Antalya? Ce arată imaginile4Foto© sport.hotnews.ro

Cât de sigur a fost amicalul FCSB - Kemerspor, din Antalya? Ce arată imaginile

, 8 știri, 21 vizualizări

FCSB a oferit abia ieri detalii despre amicalul cu Kemerspor. Imaginile prezentate i-au dat de gol că partida nu a fost antamată din timp, dar nu e singurul detaliu important observat. În cadrul emisiunii GSP Live, Costin Ștucan a evidențiat un cadru în care jucătorii formației din Turcia stau înghesuiți pe banca de rezerve, fără măști de protecție:

Mihai Stoica a lăudat condițiile din cantonament: „Totul e igienizat la maximum, n-a existat o părticică din hotel fără măști la dispoziție. Nebulizatoare erau peste tot. O să punem un film pe care l-am realizat noi acolo, ca să vedeți și asta”. Oficialul celor de la FCSB a ignorat însă riscurile din timpul partidei.

Cu tot respectul pentru celelalte competitoare, cantonamentul a costat mai mult de 100.000 de euro. Pentru Gigi Becali nu e o problemă. Să asigure jucătorilor, pentru care a plătit zeci de milioane, 100 și ceva de mii de euro. Doar charter-ul a costat aproape 30.000 și a fost un avion de 200 de locuri. Vă dau poză! Am fost 51 de persoane în 200 de locuri. Unul pe patru locuri.