„Cătălin Botezatu esta tatăl băiatului meu”- Bărbatul care susține că l-a crescut pe copilul secret al designerului, dezvăluiri incredibile3Foto© a1.ro

„Cătălin Botezatu esta tatăl băiatului meu”- Bărbatul care susține că l-a crescut pe copilul secret al designerului, dezvăluiri incredibile

, 9 știri, 116 vizualizări

Este dezvăluirea momentului în lumea mondenă, scrie a1.ro. Cristian l-a crescut pe presupusul fiul al lui Cătălin Botezatu? Fiu care ar fi fost făcut chiar cu fosta soție a lui Cristian?

S-a vorbit ani la rândul despre un posibil copil secret al lui Cătălin Botezatu. Iar azi, cel care crede că ar fi tatăl preuspusului copil al lui Bote s-a hotărât să rupă tăcerea.

Așadar, Cristian povestește că l-a crescut pe presupusul băiat al lui. Cătălin Botezatu. Povestea bărbatului e una senzațională. Cristian spune că Angelica, cea care i-a fost soție, s-a angajat, cu ani în urmă, la Casa Odobești, unde l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu. Iar de la întâlnirea lor, până la o presupusă poveste de iubire n-ar fi fost decât un pas.