Cătălin Botezatu se întoarce în televiziune! Este noul membru al juriului „Bravo, ai stil!”
Foto: www.realitatea.net

Cătălin Botezatu se întoarce în televiziune! Este noul membru al juriului „Bravo, ai stil!”

10 știri, 36

Cătălin Botezatu se întoarce în televiziune. Celebrul creator de modă a fost cooptat în juriul „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, după ce Răzvan Ciobanu a părăsit emisiunea.

Cătălin Botezatu va fi noul membru al juriului „Bravo, ai stil!”, într-un sezon special, ce va aduce, de această dată, în competiție cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente. Emisiunea, în nouă formulă, va începe pe 22 ianuarie și va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:30. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon”, potrivit unui comunicat al postului de televiziune.

„Postura mea alături de jurați sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar și ceilalți membri ai Juriului vor avea în mine un partener, un susținător, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participa concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură.

Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu in ultimul rând, la styling „, a declarat Cătălin Botezatu.

    Citește pe libertatea.ro