Catalin Morosanu, acuzatii dure lansate catre medicii de la spitalul din Suceava! Sa nu-i mai consideram eroi3Foto© video.gsp.ro

Catalin Morosanu, acuzatii dure lansate catre medicii de la spitalul din Suceava! Sa nu-i mai consideram eroi

, 5 știri, 118 vizualizări

"Situatia de la Spitalul Judetean Suceava a fost creata de medici!! Multi dintre ei au cabinete particulare si au tratat pacienti care avea coronavirus!!! Apoi au venit la Spitalul Judetean si au infectat toti colegii de munca!

Spitalul luase toate masurile de protectie, dar medicii sunt principalii vinovati! Colac peste pupaza, majoritatea medicilor si-au luat concediu medical si au tratament preferential fata de oamenii de rand!!! Sunt pacienti care stau cate 30 la o singura toaleta!!!

Au dat bir cu fugitii si au lasat Spitalul fara personal medical, situatia este foarte grava! Sa nu-i mai consideram eroi pe niste oameni care nici macar nu au mustrari de consiinta, singurii care au mai ramas sunt infiermierii, asistentii medicali si o parte din personalul medical! Suceava trebuie inchisa!!! Cine ii aprovizioneaza pe cei din carantina la domiciliu? Va spun eu: NIMENI!!!