Cătălin Moroșanu își ia adio de la fanii săi din Oltenia pe 14 decembrie cu un meci împotriva unui dur din Croația2Foto© puterea.ro

Cătălin Moroșanu își ia adio de la fanii săi din Oltenia pe 14 decembrie cu un meci împotriva unui dur din Croația

, 5 știri, 21 vizualizări

Cătălin Moroșanu – Ivo Cuk, durul Croației, în gala Dynamite de la Craiova! ”Moartea din Carpați” va bifa al treilea oraș din turneul său de retragere, pe 14 decembrie, atunci când îl va înfrunta pe luptătorul croat, la Sala Polivalentă din Craiova, în main-event-ul galei Dynamite Fighting Show 3.

În vârstă de 34 de ani, Moroșanu și-a anunțat retragerea la finalul anului 2019, iar până atunci va continua să lupte în fiecare regiune din țară pentru a-și lua adio de la fanii săi. După București și Piatra Neamț, caravana Dynamite Fighting Show se va opri în inima Olteniei, la Craiova.

În duelull cap de afiș, Moroșanu va da piept cu un croat campion la MMA. În vârstă de 38 de ani, Cuk are 1.80 m și 105 kilograme, are centura neagră în judo și este cotat în Top 10 luptători de MMA din Europa la categoria grea. Acesta deține și titlul AFSO în kickboxing.

Va fi ultimul meu meci în Oltenia. Încă de când am decis să încep acest turneu, Craiova a fost una dintre primele opțiuni. Am mai luptat de două ori aici și m-am simțit extraordinar, publicul este fantastic. Sala Polivalentă este ultramodernă, o bijuterie și cu siguranță va ieși un spectacol așteptat de toată lumea. Mi-am studiat adversarul, croatul este un sportiv asemănător cu mine, care merge pe premiza totul sau nimic!
Cătălin Moroșanu,
Cătălin Moroșanu, adversar de top luptă în gala Dynamite de…