Câte bilete s-au vândut la meciul CSA Steaua – Academia Rapid. Anunțul organizatorilor: ”Vor fi peste 40.000 de spectatori”

Câte bilete s-au vândut la meciul CSA Steaua – Academia Rapid. Anunțul organizatorilor: ”Vor fi peste 40.000 de spectatori”

22 știri, 56

Cristian Cîrlan, directorul de marketing al CSA Steaua, a anunțat câte bilete s-au vândut la meciul CSA Steaua – Academia Rapid, programat sâmbătă, de la ora 19:45, pe Arena Națională, în Liga a 4-a.

”În momentul de față vândute, trimise prin curier sau pretipărite, ceea ce înseamnă în curs de achitare, sunt aproximativ 33.000 de bilete. Mai adăugăm cele 1.000 de abonamente și invitațiile. Totalul general ocupat în acest moment este de 35.425 de locuri. S-au deschis și casele de la Arena Națională și estimăm că la ora de start vor fi peste 40.000 de spectatori”, a spus Cîrlan în cadrul unei conferințe de presă.

Referitor la cele două galerii, oficialul militarilor a precizat că și în respectivele sectoare s-au dat toate biletele.

”Ambele peluze sunt epuizate, dar nu știu dacă sunt achitate în întregime. La ora meciului vom vedea clar. Știu că suporterii Rapidului au fost mai rapizi, dar situația s-a echilibrat în ultimele zile. Mănușa a fost ridicată, dar acum totul este ok. Sunt convins că ambele peluze vor fi ocupate 100%”, a mai spus directorul de marketing.

Rețetă financiară de 100.000 de euro

”La cererea jandarmeriei am suplimentat numărul de agenți de pază de la 350 la 960, ceea ce a ridicat și costurile până la aproximativ 40.000 de euro, dar securitatea primează. Profitul va fi undeva la 200%, peste 100.000 de euro, adică. Nu știm în ce ligă vom evolua în sezonul vii...

    Citește pe libertatea.ro