Proteste în țară, în Sibiu, Brașov, Iași și Bistrița

Proteste în țară, în Sibiu, Brașov, Iași și Bistrița

11 știri, 45

Manifestații la care participă sute de protestatari au loc vineri seara, în jurul orei 19,00, în unele orașe din țară cum ar fi Sibiu, Brașov, Iași și Bistrița.

Peste 2.000 de oameni s-au strâns vineri seara, în Piața Unirii din Sibiu, la mitingul Diasporei, majoritatea fiind cu steaguri și vuvuzele. "PSD, ciuma roșie!", "Demisia!", "Jos Dragnea!" sunt doar câteva din scandările care se aud la Sibiu. Acest miting este autorizat de Primărie să aibă loc până la ora 22,00.

În zona centrală a municipiului Cluj-Napoca erau adunați după ora 19,00 în jur de 1.000 de protestatari. Ei poartă steaguri tricolore, pancarte cu mesaje anti-PSD și cer demisia Guvernului.

Peste 300 de ieșeni erau prezenți în jurul statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piața Unirii. Ei spun că s-au solidarizat cu manifestația de la București, din Piața Victoriei, și scandează lozinci antiguvernamentale.

La Brașov peste 200 de persoane protestează vineri, în fața Prefecturii, începând cu ora 18.00, împotriva Coaliției PSD-ALDE și a Guvernului. Protestatarii poartă steaguri tricolore și fluieră din vuvuzele. Ei scandează ''PSD-ciuma roșie'', ''Demisia'', ''Demisia'', ''Uniți, salvăm toată România'', ''Fără penali la guvernare și în funcții publice''.

Protestul se desfășoară fără incidente.

    Citește pe jurnalul.antena3.ro