Caz incredibil în Slatina. Un bărbat a rămas fără picior, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19© libertatea.ro

Caz incredibil în Slatina. Un bărbat a rămas fără picior, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19

, 4 știri, 168 vizualizări

Caz incredibil în Slatina. Un bărbat a rămas fără picior, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Bărbatul susține că nu i-a fost acordat ajutor medical după testare. Bărbatul din Slatina a formulat plângere penală împotriva Spitalului de Urgență, dar și împotriva angajatorului, o firmă din acceași localitate.

După ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, bărbatul din Slatina a rămas fără picior. El susține că personalul medical nu i-a acordat ajutor medical imediat după testare. Omul a făcut plângere penală împotriva spitalului dar și împotriva angajatorului, o firmă la care bărbatul era angajat. În plângerea penală, angajatorul este acuzat de faptul că nu a luat măsurile necesare pentru asigurarea sănătății, deși în unitate au fost testați pozitiv mai mulți angajați.

„La data de 22.09.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina s-a înregistrat un dosar penal, sub aspectul posibilei săvârșiri a infracțiunilor de neglijența în serviciu, prev. și ped. de art. 298, Cod penal, vătămare corporală, prev. și ped. de art. 194, Cod penal, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, prev. și ped. de art.