Caz șocant la Brăila: O profesoară a venit băută la ore3Foto© romaniatv.net

Caz șocant la Brăila: O profesoară a venit băută la ore

, 9 știri, 14 vizualizări

O profesoară care predă la o școală din comuna brăileană Victoria a venit vineri băută la ore, cu o îmbibație alcoolică de 1,18 mg/l în aerul expirat, potrivit aparatului etilotest, în acest caz consiliul de administrație al școlii declanșând o anchetă internă pentru a stabili ce măsură disciplinară îi va fi aplicată respectivului cadru didactic.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Brăila, Viorel Botea, a declarat, pentru AGERPRES, că directorul școlii din Victoria a mers împreună cu respectiva profesoară la sediul Poliției Însurăței, unde s-a confirmat că aceasta consumase alcool, motiv pentru care nu a mai fost lăsată să se întoarcă la clasă, pentru a-și continua ora.

"Domnul director al școlii a mers cu doamna profesoară la sediul Poliției Însurăței. Am vorbit cu domnul comandant de acolo și cunosc situația foarte bine. I s-au luat probe biologice și e confirmat că a consumat alcool. Se va face o comisie de disciplină la nivelul școlii și se va analiza cazul. Mi-e rușine de rușinea ei. Nu poți tu, ca profesor, să vii beat la școală. Eu, astăzi, nu am avut timp să beau apă și unul este beat la ora asta. Pentru mine, ca profesor, nu ca inspector general, asta e super rușine", a declarat Botea.