Cazul ciudat al unui jandarm mort de coronavirus8Foto© stirileprotv.ro

Cazul ciudat al unui jandarm mort de coronavirus

, 11 știri, 230 vizualizări

Un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Suceava, în vârstă de 42 de ani și care a participat la misiunea internațională de menținere a păcii în Kosovo, a decedat, în prima zi a anului, din cauza COVID-19, deși nu prezenta alte comorbidități, au informat, sâmbătă, reprezentanții Jandarmeriei sucevene. "Anul 2021 a început cu o veste foarte tristă.

În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a încetat din viață la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de COVID-19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, pe data de 19 decembrie, a fost internat la Spitalul Județean Suceava, secția ATI, cu saturația de oxigen foarte scăzută.

Acesta nu prezenta alte comorbidități", se afirmă în mesajul postat pe pagina de Facebook a IJJ Suceava. Fostul jandarm decedat a activat din anul 2004 până în anul 2012 în domeniul ordinii și siguranței publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Fălticeni.