Cazul fetiței din Mehedinți | Viorica Dăncilă: Am cerut de urgență o anchetă în cazul Sorinei, în condiții de calm14Foto2Video© bzi.ro

Cazul fetiței din Mehedinți | Viorica Dăncilă: Am cerut de urgență o anchetă în cazul Sorinei, în condiții de calm

, 76 știri, 17 vizualizări

„Am cerut de urgență o anchetă în cazul Sorinei, în condiții de calm și strictă respectare a legii, precum și consiliere psihologică pentru copil. Integrarea fetiței într-o familie și un cămin în care să crească frumos înseamnă normalitate și ar trebui să fie prioritatea noastră absolută. Cu sentimentele și sănătatea emoțională a unui copil nu trebuie să se joace nimeni, cu atât mai puțin să o convertească într-o miză politică. Sunt mamă, eu însămi am trecut printr-un proces de adopție și știu foarte bine ce înseamnă”, scrie, sâmbătă, premierul Viorica Dăncilă pe Facebook.

Premierul condamnă „cu vehemență” orice formă de abuz și nerespectare a drepturilor copilului și dă asigurări de toată implicarea sa în acest caz, precum și de sancționarea celor ce vor fi găsiți vinovați.

Premierul Viorica Dăncilă spunea, vineri, că va fi făcută o analiză în acest caz și, dacă se va considera că un minister se face vinovat pentru situația creată, acest lucru va fi luat în calcul în privința schimbării miniștrilor.