Cazul șocant din Suceava: Primele concluzii arată că bebelușul găsit asfixiat în pungă s-a născut viu și a fost ucis de mamă9Foto© a1.ro

Cazul șocant din Suceava: Primele concluzii arată că bebelușul găsit asfixiat în pungă s-a născut viu și a fost ucis de mamă

, 15 știri, 21 vizualizări

Un caz înfiorător a șocat o comunitate întreagă din județul Suceava! O ingineră și-a îngropat bebelușul pe care l-a născut viu în curtea casei. La scurt timp după ce polițiștii au fost alertați, ei au aflat alte detalii cutremurătoare. Femeia care este angajată la o multinațională și-a mai ucis alți doi copii.

În urma audierilor, anchetatorii au descoperit că asasina și-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii. Echipe de polițiști criminaliști și judiciariști se află la fața locului, unde, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava fac cercetări, în curtea familiei.

Referitor la acest caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a comunicat oficial următoarele: “La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a județului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naștere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viața și pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta și-a ascuns sarcina față de toate persoanele care o cunoșteau. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale”, conform sursei citată mai sus.