Maria Grapini despre familia tradițională
Foto: adevarul.ro

Maria Grapini despre familia tradițională

8 știri, 28

Maria Grapini a declarat că va răspunde afirmativ întrebării de la referendumul pentru redefinirea familiei. Europarlamentarul a explicat că „România nu stă bine” din punct demografic, iar dacă nu este susținută familia tradițională, căsătoria dintre o femeie și un bărbat, nu pot apărea copii.

Maria Grapini a fost întrebată cum se poziționează față de referendumul privind redefinirea familiei, organizat pe 6 și 7 octombrie. Europarlamentarul a spus că, din punctul său de vedere, familia tradițională înseamnă căsătoria dintre o femeie și un bărbat, relatează Mediafax.ro.

„Noi, PPU, avem în doctrină familia tradițională, conservarea valorilor tradițiilor. Eu voi vota la referendum, îmi pare rău că nu este foarte explicită întrebarea, era bine să fie o formulare mult mai precisă. Vreau să explic și de ce are legătură susținerea familiei tradiționale cu securitatea statului. Din punct de vedere demografic, România nu stă bine și dacă noi nu vom susține familia tradițională, căsătoria dintre o femeie și un bărbat, nu pot apărea copiii.

Nu mă opun parteneriatelor, dar vreau această definiție ca să facem distincție dintre parteneriate. Deci nu discriminez pe nimeni, pot să fie doi parteneri, două partenere, parteneri micști, care nu se căsătoresc, să le numim parteneriate, însă familia tradițională să fie rezultatul căsătoriei dintre o femeie și un bărbat”, a spus Grapini, europarl...

    Citește pe libertatea.ro