Ce a scos la iveală autopsia tinerei gravide din Iași care a murit după ce a fost plimbată între spitale
Foto: www.realitatea.net

Ce a scos la iveală autopsia tinerei gravide din Iași care a murit după ce a fost plimbată între spitale

8 știri, 351

Medicii legiști au efectuat autopsia tinerei gravide din Iași care a murit după ce a fost plimbată între spitale. Cu aproape trei luni înainte de a deveni mamă, Bianca Cimpoi a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, unde a ajuns în stare critică. O infecție puternică a curmat viața tinerei de doar 27 de ani care a fost plimbată prin patru spitale.

În urma autopsiei, medicii legiști au stabilit că Bianca Cimpoi a decedat din cauza unui sindrom de condensare pulmonara și edem cerebral. Medicii legiști din Iași, au spus, potrivit BZI, că procesul de condensare s-a datorat, probabil, unei pneumonii bilaterale, dar asta se va stabili în urma unor examene complexe care vor fi făcute la IML.

Potrivit BZI, edemul cerebral depistat la examenul Computer Tomograf la spitalul din Roman a fost ignorat de doctori, probabil pentru că era discret, după cum a susținut managerul, medicul ortoped Maria Andrici.

Bianca Cimpoi, o tânără de 27 de ani însărcinată în 21 de săptămâni, aflată la prima sarcină, a murit marți la Spitalul de Boli Infecțioase după ce a fost plimbată prin patru spitale pentru aflarea unui diagnostic, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Cu câteva zile înainte, vineri, tânăra se prezentase la medicul specialist care urmărea sarcina și care i-a prescris un tratament pe care să-l urmeze acasă. Luni, pacienta a fost internată la Spitalul Municipal Roman, iar de acolo a fost tra...

    Citește pe libertatea.ro