Ce a spus Mircea Lucescu după 0-4 contra Barcelonei© agerpres.ro

Ce a spus Mircea Lucescu după 0-4 contra Barcelonei

, 6 știri, 68 vizualizări

Paradoxal, deși de-abia a avut jucători să respecte regula UEFA, în plin focar de coronavirus la club, Dinamo Kiev a fost un adversar tare pentru Barcelona, într-o formulă aproape de cea ideală, cu Messi, Ansu Fati, Piqué și Busquets. A pierdut pe "Camp Nou", 1-2, dar a fost aproape de o surpriză.

Marți, cu mai mulți titulari refăcuți după COVID-19 și în fața unei echipe catalane schimbate radical, fără vedete, s-a predat în repriza a doua. 0-0 la pauză, cu mai multe șuturi la poartă și pe poartă (4-2 și 2-1) ale gazdelor, 0-4 în ultimele 45 de minute, raportul șuturilor modificându-se total: 7-14 la poartă, 3-7 pe poartă.

La primul interviu, cum s-a încheiat partida, Mircea Lucescu i-a reproșat arbitrului sloven Matej Jug că a ignorat un penalty la contactul Lenglet - Verbici, din careul blaugrana. În minutul 48, la 0-0, când stoperul francez pare că îi barează calea slovenului (compatriotul "centralului"), dar ultimul exagerează căderea. De altfel, Jug i-a făcut semn lui Verbici să înceteze.