Ce cadou a primit Diana Șoșoacă în semn de apreciere după ce a cerut anularea hotărârilor ce interzic slujbele religioase2Foto© antena3.ro

Ce cadou a primit Diana Șoșoacă în semn de apreciere după ce a cerut anularea hotărârilor ce interzic slujbele religioase

, 5 știri, 96 vizualizări

Diana Șosoacă a fost prezentă pe data de 25 martie, de Buna Vestire, la Tribunalul Constanța, la un nou termen în procesul în care Arhiepiscopia Tomisului a cerut instanței permiterea accesului credincioșilor în biserici, la oficierea slujbelor.

După ce a dansat pe melodia celor de la Pink Floyd fără mască, ea a fost întâmpinată cu o icoană la ieșirea din tribunal. Cadoul a fost din partea unui reprezentant al bisericii „Sf. Antonie cel Mare” cu prilejul sărbătorii de Buna Vestire.

”Am făcut cerere și inclusiv în interesul Arhiepiscopiei Tomis cel de intervenție, dar și în interes propriu, întrucât, sunt senator al României, ales al poporului român și am obligația apărării drepturilor și libertăților tuturor cetățenilor români,” a declarat Diana Șoșoacă.