Ce despăgubiri primește Florin Prunea după ce a fost demis din funcția de președinte al lui CSM Poli Iași
Foto: www.bzi.ro

Ce despăgubiri primește Florin Prunea după ce a fost demis din funcția de președinte al lui CSM Poli Iași

7 știri, 14

Ce despăgubiri primește Florin Prunea după ce a fost demis din funcția de președinte al lui CSM Poli Iași.

CSM Poli Iași a renunțat la Florin Prunea cu o lună înainte de expirarea contractului fostului președinte. Moldovenii au preferat să achite 20.000 de euro în plus, în loc să aștepte data de 23 iulie, în care Prunea își încheia înțelegerea cu Iașiul.

Ce despăgubiri primește Florin Prunea după ce a fost demis din funcția de președinte al lui CSM Poli Iași. Mai are de primit 53.000 de euro

Pe lângă cei 20.000 de euro, ieșenii s-au obligat să-i mai plătească lui Prunea 53.000 de euro, drept restanțe din perioada contractuală, informează digisport.ro.

Stoican – antrenor, Fotbal Hebdo – finanțator

Fostul internațional român a fost pus pe liber pentru ca noul președinte al clubului, Adrian Ambrosie, și noul antrenor, Flavius Stoican, să-și poată desfășura activitatea.

Pe 7 iunie, societatea Fotbal Hebdo și CSM Poli Iași au semnat un parteneriat în urma căruia partenerul rus va asigura transferul unur jucători valoroși și va achita datoriile curente, iar oficialitățile ieșene vor începe să achite datoriile de aproximativ zece milioane de lei pe care le-a adunat clubul.

Dacă ambele părți vor fi mulțumite de colaborare, în viitor Fotbal Hebdo va prelua pachetul majoritar al clubului.

A venit un portar croat

În vârstă de 29 de ani, croatul Ivan Keleva a apărat poarta naționalei de...

    Citește pe libertatea.ro