Ce spune despre relația voastră cadoul pe care i-l faci de Ziua Îndrăgostiților
Foto: www.rfi.ro

Ce spune despre relația voastră cadoul pe care i-l faci de Ziua Îndrăgostiților

9 știri, 4

O invitație la restaurant este mereu o idee bună, mai ales dacă reușești să faci rezervare într-un loc cu semnificație pentru voi. Poate locul primei întâlniri sau locul unde ai cerut-o de soție. În acest caz, amintirea acelor momente perfecte vor fi cel mai frumos cadou. Mesajul transmis: că îți pasă suficient de mult de relația voastră încât să-ți amintești aceste detalii.

Chiar dacă o inviți la restaurant, nu înseamnă că ai scăpat de tot! Amintirile sunt un cadou frumos, dar nimic nu spune "te iubesc" mai bine decât un buchet de flori. Anul acesta se poartă aranjamentele în formă de inimă, dar și buchetele supradimensionate de trandafiri, spun artiștii florali. Evident, dacă îți lipsește inspirația, poți apela la un serviciu specializat. "Colecția de flori de Valentine’s Day cuprinde peste 60 de buchete și aranjamente diafane, formate predominant din trandafiri, floarea care exprimă dragostea indiferent de culoare.

Printre cele mai simbolice culori folosite de designerii Floria se număra roșu intens, fuchsia, oranj, alături de inserții delicate de lila, crem și roz pudră", au declarat reprezentanții uneia dintre cele mai mari florării din țară.

    Citește pe adevarul.ro