Ce spune Marius Budăi despre concediera celor 400.000 de bugetari anunțată de Anastasiu2Foto© agerpres.ro

Ce spune Marius Budăi despre concediera celor 400.000 de bugetari anunțată de Anastasiu

, 8 știri, 32 vizualizări

“Noi avem în România așa un dar fantastic de a ne jigni unii pe alții. Dacă noi ieșim și spunem că bugetarii sunt grași, că stau degeaba, că ne înjură, înseamnă că generalizăm pe tot sistemul, ceea ce nu este corect. Unii bugetari chiar se sacrifică la locul de muncă, în sensul că fac ore peste program neplătite, că vin la muncă și sâmbăta și duminica și nu sunt plătiți suplimentar. (…) Cei 400.000 de bugetari cu siguranță nu sunt în pericol de a fi disponibilizați cât suntem noi la guvernare”, a declarat Budăi.

Marius Budăi a precizat că, în timp ce unii solicită disponibilizarea a 400.000 de bugetari, Ministerul Muncii pe care îl conduce mai are nevoie de angajarea a încă 500 de oameni.

“Eu m-am dus la doamna premier și i-am demonstrat că mai am nevoie de oameni. În 2010, au fost în Ministerul Muncii extrem de multe concedieri făcute alandala. Mai am nevoie acum, fără să implementez noua lege a pensiilor, de 500 de oameni și noi venim cu declarații că trebuie să dăm 400.000 de oameni afară. Eu nu spun că toți bugetarii sunt perfecți.