Ce trebuie să știe cei care merg în Grecia
Foto: www.romaniatv.net

Ce trebuie să știe cei care merg în Grecia

7 știri, 107

Ministerul Afacerilor Externe atenționează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Grecia că, în ziua de luni, 15 ianuarie, controlorii de trafic aerian din această țară au anunțat declanșarea unei greve, în intervalul orar 12:00 – 15:00.

„Pe cale de consecință, zborurile în acest interval și în cele adiacente vor suferi perturbări. Pentru a evita întârzierile, recomandăm cetățenilor români consultarea în prealabil a informațiilor oferite de operatorii și companiile pentru liniile aeriene la care au planificate călătoriile”, menționează MAE.

Conform ministerului, cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106728875, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de urgență al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă și consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro, www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”), c...

    Citește pe cotidianul.ro