Cea mai bogată persoană din istorie! A făcut banii cu o idee foarte SIMPLĂ!
Foto: www.mediafax.ro

Cea mai bogată persoană din istorie! A făcut banii cu o idee foarte SIMPLĂ!

16 știri, 184

Forbes, celălalt radar important al averii nete a celor mai bogați oameni din lume, a plasat averea netă a lui Bezos la doar 104,4 miliarde de dolari.

Majoritatea acestei averi nete provin din cele 78,9 milioane de acțiuni din stocul Amazon pe care Bezos le deține. Acțiunile Amazon (AMZN) au urcat luni cu 1,4%, adăugând aproximativ 1,4 miliarde de dolari la valoarea sa netă.

Acțiunile Amazon (AMZN) sunt cu aproape 7% mai sus, în acest an, după ce au crescut cu 56% în 2017.

Alte dețineri ale lui Bezos includ publicația Washington Post și Blue Origin, o afacere privată de călătorii în spațiu, care intenționează să ia turiștii în spațiu.

Bezos a preluat titlul de cel mai bogat om din lume în iulie, când l-a depășit timp de scurtă vreme pe Bill Gates. În octombrie, l-a întrecut din nou pe Gates. El a depășit pentru prima dată pragul net de 100 de miliarde de dolari în luna noiembrie, la începutul sezonului de cumpărături de vacanță, ajutat din nou de performanța stocului Amazon.

Fondatorul Microsoft are în prezent o avere de 91,9 miliarde de dolari, potrivit Forbes, și de 93,3 miliarde de dolari, conform Bloomberg.

    Citește pe money.ro